Bamboesokken.net
Het grootste assortiment in bamboesokken en kousen

Welkom op onze website

 

Sinds 2013 verkopen wij Bamboe sokken in een steeds groter wordend assortiment.

U kunt bij ons terecht voor sokken, sneakers, korte sokken, wintersokken, sokken met een badstof zool en kousen.

Dit alles tegen bijzonder gunstige prijzen, kijkt u gerust eens bij onze collega verkopers, wij zien u dan weer snel terug op onze website.

 

Via het navigatiemenu kunt u meer lezen over de eigenschappen van Bamboe sokken en kunt u naar de diverse pagina's met verschillende soorten sokken, tevens treft u een pagina aan met daarop alle sokken.

 

Indien u bij ons sokken besteld ontvangt u daarvan in uw mail een bevestiging, let op: dat is niet uw factuur.

Uw factuur wordt u apart toegezonden.

Direct na ontvangst van uw betaling worden de sokken u toegezonden, u ontvangt dan ook de track en trace code waarmee u de bezorgstatus van uw pakket kunt volgen.

Uiteraard heeft u bij ons een goede garantie en bestaat de mogelijkheid sokken die achteraf toch niet bevallen aan ons te retourneren waarna u uw aankoopbedrag volledig vergoed krijgt; meer hierover kunt u lezen op de pagina "ruilen en garantie"


Voor alle bestellingen die verzonden worden binnen Nederland geldt: GEEN verzendkosten. 

Voor alle zendingen naar België geldt: bijdrage in de verzendkosten is € 9,50, verzendingen naar België met een totaal orderwaarde van € 65 of meer zijn gratis.

 


Voor vragen of bijzondere wensen kunt u altijd contact met ons opnemen, ook indien u een specifiek soort sok wenst welke niet op de website vermeld staat, grote kans dat wij u hieraan kunnen helpen.

 

 

Ons assortiment aan bamboe sokken

Zie hiervoor ook de fotopagina voor meer foto's met een beknopte beschrijving en/of de bestelpagina.